28. heinäkuuta 2012

Kakkua lempparibändille!Tuli tässä joskus taannoin mieleen semmoinen hurja idea, että tekisin kakun suosikkibändilleni Die So Fluidille, kun taas Suomeen tulisivat. Noh, tuossa huhtikuun puolivälissä sitten vahvistui keikat, ja chattailin ideastani bändin keulahahmolle Grogille, ja tiedustelin etukäteen onko remmin joukossa mahdollisesti joitain huomioon otettavia ruokavalioita tai rajoituksia.

Melkoisen selvä visio oli alusta lähtien että kakku olisi mustalla massalla päällystetty ja siihen tulisi päälle bändin punainen saksilogo. Täytteen suhteen mietin pitkään vaihtoehtoja, ja kakun väreihin olisi sopinut lakritsi/salmiakkimousse ja vadelmamousse tai tuoreita vadelmia lakritsimoussen päälle, ja kakkupohjan olisi voinut värjätä punaiseksi. En kuitenkaan uskaltanut lähteä ottamaan riskiä ja tarjoamaan salmiakkista makuelämystä briteille, se on liian suomalainen juttu ymmärrettäväksi ja melkoisen kiero maku. ;)
Päädyin sitten tekemään raikkaan moussen tuoreista vadelmista, ja siihen päälle ripottelin lehmätoffeen palasia. Marjaiset ja hedelmäiset mousset raikastavat kokonaisuutta kakussa joka on päällystetty makealla sokerimassalla tai marsipaanilla.

Kakkua nautiskeltiin muikein ilmein keikan jälkeen backstagella. ;)


***

Pohja:
4 munan sokerikakkupohja 22 cm vuoassa

Kostutus:
2 dl vaniljasokerilla maustettua maitoa

Täyte:
1 x vadelmamousse tuoreista vadelmista
moussen päälle ripoteltu reilusti lehmätoffeen palasia

Kreemi:
1 x sokerikreemi

Koristelu:
1 pkt 250g mustaa vaniljanmakuista sokerimassaa (FunCakes)
punaista sokerimassaa logoon

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti