21. kesäkuuta 2013

SLY23: Kesäkuun paketti!


Kesäkuun paketin nappasin mukaani postista, kun olin matkalla tänne vanhempieni luo maaseudulle Juhannuksen viettoon. Paketti piti sitten jo bussissa avata ja tutkailla sen sisältöä, kun matka-aikaa oli reilun tunnin verran.

Paketista löytyi:
- kuivattuja mansikkalastuja
- Luomu murupiirakkapohjaseos
- maissitärkkelystä
- Muumi -teelajitelma! 
- vaniljasokeria
- pinkkejä kertakäyttökulhoja
- kultaisia nomparelleja
- mansikka -koriste
- mansikka-aiheisia servettejä
- mansikanmakuista Hubba Bubba -purukumia
- kortti
- ohjeet mansikkajuomaan ja mansikkatorttuun

Murupiiraspohjaseospakkauksen takana oli eri ohjeita miten pohjaa voi hyödyntää, ja löytyipä sieltä versio kirsikkapiirakkaankin! En tiedä huomasiko parini tätä mutta minulla on semmoinen kutina että päädyn tuotteen käyttämään juurikin tähän ohjeeseen. ;)
Mansikkalastuista tuli heti mieleen jos tekisi itse myslisekoituksen, niin nämähän sopisivat mainiosti siihen! Näitä voi käsittääkseni käyttää vaikka missä, ja toki syödä ihan sellaisenaankin.
Muumi teelajiltema tulikin kuin tilauksesta kun edellinen paketti on lopuillaan. Samoin kertakäyttökulhot ja servetit tulevat tarpeeseen kun aikomuksena on grillata ja syödä ulkona nyt Juhannuksena. Maissitärkkelystä ja vaniljasokeriakin aina tarvitaan, itseasiassa täällä vanhempieni luona vaniljasokeri on melkein aina loppu, niin nyttenkin. :D
Hubba Bubba -purukumista tuli jälleen lapsuus mieleen, en muista syöneeni näitä sen jälkeen, ja jotenkin muistelisin että nämä olisivat jossain välissä olleet poissa kaupoista vuosikausia?

Mansikkatortun ohje oli siitä mukava että vaikka se olikin vähän juustokakkumainen, se on liivatteeton, ja mielelläni kokeilen liivatteettomia reseptejä ja miten niissä on liivatteen hyydyttäjäominaisuudet korvattu. Myös mansikkajuomaa tulen tekemään, ja saamme hyödynnettyä viimeisetkin mansikat pakasteesta ennen uutta satoa, ja alkoholittomat juomavinkit ovat aina tervetulleita. :)

Kiitos mansikkaisesta paketista parilleni! En vieläkään osaa arvata kuka olet vaikka olenkin yrittänyt tehdä salapoliisityötä. :D

Aurinkoista Juhannusta kaikille!

3 kommenttia:

 1. Ihana paketti ja niin mansikkainen =)

  VastaaPoista
 2. Ihan mahtava paketti :) Nuo mansikkalastut kiinnostaa myös mua :)

  VastaaPoista
 3. .......kiva paketti minunkin mielestä! Mansikkalastuille löytyy paljon käyttöä, ellei mene juhannusnapostelussa :))))

  Terkuin nami-hiiri
  http://nami-hiiri.vuodatus.net

  VastaaPoista