19. joulukuuta 2013

SLY25: Joulukuun paketti!


Joulun odotusta ja tätä itse jouluaattoa edeltävää jännitystä helpottamaan saapui joulukuun SLY-paketti! Olen ollut joulusta ihan täpinöissäni viime viikot ja tämä hömpötykseni tuntuu vain kiihtyvän sitä mukaa kun kalenterista availlaan luukkuja.

Paketista löytyi:
- soijarouhevalmiste nachoille
- nachoja
- isoja suklaisia koristetähtiä
- Vegegel -nimistä kasvipohjaista hyydyttäjää
- Earl Grey -teetä
- Salmiakki Mix -pussi
- servettejä
- kynttilä
- kissalle lelupallo
- tervehdys sekä reseptejä
... ja aivan mielettömän ihana ja kaunis cupcake-kuusenkoriste! 

Nachot ja texmex-herkut onkin loistava idea uudenvuoden tarjoiluille! Tämä soijarouhevalmiste olikin uusi tuttavuus enkä ole siihen vielä itse törmännytkään, ja tätä onkin kiva kokeilla. Vegegelin myötä voisinkin kokeilla jonkun hyydykekakun valmistamista ilman liivatetta, ajatus siitä onkin muhinut jo jonkinaikaa mielessä. Tätä voisi kokeilla myös esim. johonkin panna cottan tyyliseen jälkiruokaan. Teetä ja salmiakkiakin tulee kulutettua. Servetit olivat kauniit ja sopivat talveen muutenkin eikä vain pelkkään jouluun, ja kynttilöitä tulee polteltua paljon tämmöisenä pimeänä vuodenaikana.

Siriustakin oli muistettu ja hänelle paketissa oli lelupallo, joka saa varmasti kyytiä kun saa sen käpäliinsä. Sirius on aina ollut kova leikkimään eikä leikki-into ole laantunut vaikka ikää tulee koko ajan lisää. :)

Tästä cupcake-kuusenkoristeesta tulee minun aarteeni, ja se pääsköön aina kunniapaikalle joulukuusessani. Sitten joskus kun olen vanha mummeli kiikkustuolissa ja luonut mahtavan kondiittori-uran ja hallinnoin kuuluisaa leipomo-imperiumia (:DDD), niin muistelen ja kerron tästä kuusenkoristeesta kuinka silloin kun olin nuori ja opiskelin alaa ja sain sen semmoisen leivontaringin salaiselta ystävältäni. ♥

Ihanaista ja iloista joulua kaikille SLY-rinkiläisille ja erityisesti ihanalle Salaiselle LeivontaYstävälleni!

Vielä on pari viimeistä päivää koulua ennen pitkää joululomaa, ja olen niin iloinen kun sain hoidettua tässä vielä kaikki rästitehtävät ja sairaspoissaolojen korvauksetkin pois ennen joululomaa. Opintosuoritusotteessa on nyt kaikki siis ajantasalla ja niinkuin pitääkin. Joululoman aikana yritän saada tännekin postailtua viimeaikaisia kakkuja ja muita tekeleitä. :)

6 kommenttia:

 1. Ihana paketti! Iloa pitkäksi aikaa :) Ihanaa, että olet voinut paremmin ja päässyt kirimään muita kiinni. Muistahan kuitenkin levätäkin välillä ,)

  ~ SLY25 emo

  VastaaPoista
 2. Ihana paketti ja tuo muffinssi on tosi ihana, ja suloiset servetit =) Rattoisaa joulun aikaa!!

  VastaaPoista
 3. Jotenkin tunnelmallinen paketti, josta kissakin sai osansa...

  VastaaPoista
 4. Ensin, kiva että olet joulufiiliksellä ja saanut opintoja hoidettua! Tuo muffinsikoriste tuli kaupassa vastaan ja ennenkuin huomasinkaan totesin sen olevan sinulle sopiva :) Kiva siis päästä vanhuusmuisteloihisi mukaan :D *melkein sukua julkkikselle* Tuota vegegeliä olen itse joskus käyttänyt ja toimii hyvin, sit vaan "oppia" käyttämään, eli ehkä joku jälkkäri on ekaksi kerraksi sopiva.

  t: slysi

  VastaaPoista
 5. Taas mahtava paketti koottu. Kateellinen noista kasvissyöjän texmex jutuista. Soijarouhe maustettuna tosiaan muistutta jauhelihaa, vaikka joskus mietin että jos on kasvissyöjä niin miksiköhän pitää imitoida lihaa...erhm... soijasta saa kyllä hyvin protskut. Täytyykin katsella kaupassa seuraavan kerran soijaa, Mukavaa Joulun aikaa. Ja onnea uudelle joulukoristeelle, sekin on tosi nappi aiheeltaankin.

  VastaaPoista