23. helmikuuta 2014

SLY26: Helmikuun paketti!

Ja taas alkoi uusi kierros SLY-ringissä! :)
Paketin saapumisilmoitus tuli tämän viikon maanantaina, ja sain lahjottua tuon muruseni hakemaan sen postista. Itse olen maannut koko kuluneen viikon sängynpohjalla kuumeisena yskien, onnistuin nähtävästi saamaan jonkinsortin influenssatartunnan juuri ennen lomaviikon alkua. Meni siis lomasuunnitelmat vähän mönkään, mutta toisaalta ei tarvinnut olla poissa koulusta ja keksiä keinoa miten korvata poissaolot. Samoihin aikoihin tuntui sairastuvan moni kavereistani (koulun ulkopuolelta) sekä koulusta oppilaita ja opettajiakin. Toivottavasti tämä tauti nyt vaan menisi kokonaisuudessaan ohi ja voimat palautuisivat, eikä tulisi mitään jälkitauteja. Onneksi en kovin usein ole näin kipeä.

Paketista löytyi:
- mansikanmakuista vaaleanpunaista tomusokeria
- 70% tummaa leivontasuklaata
- sydämenmuotoisia koristerakeita
- mango-Pilttiä
- muffinssivuokia
- kissalle herkkutikkuja
- reseptejä

Tätä Rainbow:n leivontasuklaata en olekaan aikaisemmin käyttänyt, niin onkin kiva kokeilla miten se toimii ja käyttäytyy. Ja tunnustaudun myös Pilttien ja muiden vauvanruokien käyttäjäksi, näitä tulee usein käytettyä leivonnassa ja jälkiruoissa kuten rahkassa tai smoothiessa, mutta syön näitä välillä ihan sellaisenaankin... ;D
Resepteissä oli ohje mm. suklaapiiraaseen, ja tämä ohje taitaa mennä kokeiluun kun tuo mieheke siitä niin innostui, ja se kuulostikin melko erikoiselta ekä ole vastaavanlaista koskaan tehnyt enkä varmaan syönytkään.
Teemana tässä kuussa oli ystävänpäivä, ja nämä koristerakeet, tomusokeri ja pari leivosohjetta sopivat teemaan, ja myös kissanherkut koska täytyyhän eläinystäviäkin välillä muistaa. ;)

Kiitos paketista parilleni! :)

3 kommenttia:

  1. Kivan paketi olet saanut ja suklaapiirakan ohje varmasti hyvä =) Toivottavasti olet jo paranemaan päin!

    VastaaPoista
  2. Kiva paketti ja innolla odottelen millaisen suklaapiirakan ohjeen olet saannut!!!

    VastaaPoista
  3. Yhdyn muiden mielipiteisiin ja kissaihmisenä arvostan tuota herkkutikkupakettia!

    VastaaPoista