13. kesäkuuta 2012

Väriä elämään Tiimarista!


Kaupungilla pyöriessä käväisin Tiimarissa ja satuin tekemään mukavan löydön ja vielä hyvällä alennuksella. Tiimarista löytyy kuvan mukaisia värillisiä pahvisia kertakäyttöastioita, ja nämähän ovat ihana piristys piknikille, tai sitten saa vaikka tupareihin omaan sisustukseen sopivat kertakäyttöastiat helpottamaan juhlien jälkeistä siivousurakkaa.

Nämä kertakäyttöastiat ovat -50% alennuksessa kaikissa Suomen Tiimareissa ainakin 17.6.2012 asti, ja tämän jälkeenkin astiat ovat onneksi pysyvästi valikoimissa. Värejä löytyi ainakin kuvassa näkyvät musta, punainen, karkkipinkki ja turkoosinsininen, ja näiden lisäksi myymälöistä pitäisi löytyä ainakin limenvihreää ja tummansinistä. Sarjasta löytyy kaikissa väreissä isompi ja pienempi lautanen sekä pahvimuki. Kaikissa pakkauksissa on 8 kappaletta.

Tuotteiden hinnat (suluissa alehinta):
- isompi lautanen 3,00e (1,50e)
- pienempi lautanen 2,30e (1,15e)
- mukit 3,00e (1,50e)

- cocktail-tikut kumpikin 0,99e
- servietit 1,99e

Lisäksi Tiimarista löytyi paljon muutakin tarjoiluun ja esillepanoon liittyvää, sekä paljon lastenkutsujen rekvisiittaa. Itse nappasin mukaan näitä kuvassa myöskin näkyviä juomatikkuja sekä pinkkien lautasten kanssa kivasti sopivia serviettejä. Luultavasti käyn vielä hakemassa lisää näitä astioita kesän piknikkejä varten.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti