6. elokuuta 2012

SLY20: Cake Craft & Decoration -lehti


Olen mukana Salainen LeivontaYstävä  eli SLY -ringissä kierroksella 20, joka alkoi nyt elokuun alussa ja kestää lokakuun loppuun. Tämä on ensimmäinen muttei varmastikaan viimeinen kertani tässä, sen verta hauska idea on tämä pakettien lähettäminen ja saaminen leipojakaverien kanssa.

Minulle tupsahti jo heinäkuun loppumetreillä iso kirje postiluukusta, ja tämä kuori sisälsi englantilaisen Cake Craft & Decoration -lehden luettavakseni ja vapaaseen käyttöön elokuun ajaksi. Lehti lähtee sitten syyskuussa omalle parilleni luettavaksi, ja näitä lehtiä kiertää siis tässä leipureiden ringissä.
Lehdestä löytyi paljon koristeluideoita erityisesti sokerimassaa ja marsipaania käyttäen, sekä tekniikkaohjeita ja kaavoja koristeiden osiin. Kuvia oli paljon, ja näissä toinen toistaan upeampia luomuksia. Nappasin muutaman kuvan inspiraatioksi, ja nämä olivat minun makuuni.

Nämä kuppikakut ovat vaan jotenkin niin söpöjä!

Tässä espanjalais-/mustalaishenkisessä kakussa on värit kohdillaan, 
ja nuo viuhkamaiset koristeet (luultavimmin Candy Meltsiä tai pikeeriä)
ovat mielettömän hienot.

Tämä kakku oli myös todella kaunis, 
ja takuulla vaatinut hurjan määrän työtunteja.

2 kommenttia:

  1. Wau mitä kaikkea lehdestä löytyykään :)

    T:Redrose-Emo

    VastaaPoista
  2. Ompas kiva tuo uudempi Cake-lehti. :) Mielettömän upeita kakkuja! Ja noita cupcakeja oon aina ihastellut ja ihmetellyt, että miten joku voi käyttää niiden koristeluun niin hurjasti aikaa ja sitten joku syö ne parilla puraisulla... Huih :D

    VastaaPoista