18. lokakuuta 2012

SLY20: Ekstramuistamiset!

Salainen Leivontaystäväni Nizureth oli lokakuun pakettiin laittanut lahjapaketin jonka sai avata vasta 17. päivä eli syntymäpäivänäni. Minulla oli suuria vaikeuksia ja kiusaus urkkia etukäteen mitä siellä olisi, malttamaton kun olen. Kun vihdoin sen avasin, niin sieltä paljastui metallinen Coca Cola -seinäplakaatti! Ja sille onkin sopiva paikka tiedossa. Kunhan saamme tämän pienen remontin keittiön osalta valmiiksi ja ommeltua uudet verhot niin esittelen nämä Cola -aarteeni. Kiitos Nizureth! ♥Redrose-emolta tuli 15.10 postin mukana synttärimuistaminen josta löytyi tämmöiset:
- Halloween-aiheisia serviettejä joissa musta kissa ja kurpitsa
- Cola-aiheinen pikku peltirasia jossa minttupastilleja!!!
- vegaanista luomuraakasuklaata jossa pähkinöitä ja kirsikoita
- tuoksukynttilä
- tervehdysviesti

Raakasuklaasta olen paljon kuullut puhuttavan, mutten ole vielä aiemmin itse maistanut. Tätä suklaata kun napostelin niin kyllä se melkoisen erilaista on koostumukseltaan ja makukin on omanlainen, toki riippuu varmaankin siitä mitä siihen on lisätty. Ja kun lueskelin noita terveysfaktoja niin johan on mielenkiintoinen aines! Ja raakasuklaata pystyy ilmeisen helposti valmistamaan itsekin vaikka mitä variaatioita. Päivittäisen Beroccan voisi hyvinkin korvata tämmöisellä. ;)

Serviettien inspiroimana, kun keittiöstä sattui löytymään kurpitsa josta olisi tarkoitus tehdä kurpitsapiirakkaa, oli pakko ottaa tämä kuva Siriuksesta ja kurpitsasta, kun serviettien kissa ilmeineen muistutti niin paljon Siriusta metkut mielessä. :D
Kiitos myös Redrose-emolle muistamisesta! ♥


***
SLY20-kierros alkaapi olemaan pulkassa.
Minulle paketteja lähetteli siis Nizureth Nöyhtäpallero -blogista, ja minä lähettelin Heidille Heidin Aherrukset -blogista.
Kiitos kierroksesta kaikilla osallisille, seuraavaa odotellen! ;)

4 kommenttia:

 1. Oikein Paljon Onnea vielä eilisen johdosta =) Iiiihana tuo kuva Siriuksesta =) nuo servetit oli pakko ostaa kun halloween tulossa ja kun sinulla musta kissa. Pastillit koska Coca Cola-rasia ja suklaa koska vähemmän keinotekoisia aineita =)
  Kivan lahjan sait pariltasikin =)

  VastaaPoista
 2. Myöhästyneet synttärionnittelut.

  Kivoja muistamisia olet saanut. Ja tuo servetti kuva vs kissa ja kurpitsa kuva on kyllä älyttömän huvittava. Hieno kisu Sirius on.

  VastaaPoista
 3. Onnitellen!
  On ihanaa, kun slyparit muistavat toisiaan merkkipäivinä ! Se on aina iloinen yllätys!

  VastaaPoista
 4. Tuo seinäplakaatti on aivan mahtava! Itsekin löysin vastaavan kerran kirppikseltä ja pakkohan se oli ostaa! :)

  VastaaPoista