10. lokakuuta 2012

SLY20: Lokakuun paketti!


Noniin, nyt on sitten SLY20 -kierroksen viimeinen paketti saatu, ja tältä sen sisältö näyttää. Nyt on myös selvillä kuka on ollut Salainen LeivontaYstäväni tällä kierroksella. :)

Paketista löytyi tämmöiset:
- kelta-oranssi strösselisekoitus
- muffinssivuokia, mustia joissa kultaista kuvioa
- serviettejä, mustia oranssein pilkuin ja hämähäkillä
- 2 kpl punaista pitkää kynttilää
- 2 kpl lakritsitäytteisiä Dumle -patukoita
- kirje
- kortti
- reseptejä ja ideoita Halloween -juhliin
- Whiskas kissanherkkuja Siriukselle
- paketti jonka saa avata vasta 17.10 (eli syntymäpäivänäni)

Paketti oli jälleen nappiosuma ja siis hyvin mieleinen! Minä kun tykkään kaikesta vähän ns. synkemmästä niin tämmöinen Halloweeniin sopiva paketti oli semmoinen joka sai silmät loistamaan.
Pakko hehkuttaa noita serviettejä, ihan kauhean söpöjä, minä kun olen outo ja tykkään hämähäkeistä!
Strösseleitä ja muita koristuksia ei ole koskaan liikaa, eikä muffinssivuokia (varsinkaan mustia!), ja näistähän on iloa myös seuraavalla SLY-kierroksella jonne tosiaan on jo ilmoittauduttu. Kynttilöitä meillä poltellaan paljon ja ne ovatkin merkittävässä roolissa näin pimeään vuoden aikaan, ja nämä sointuvatkin hyvin olohuoneen värimaailmaan. Ja nuo lakritsi-Dumlet, vähänkös olivat hyviä! Minä kun kuulun niihin ihmisiin jotka pitävät tästä kierosta makuyhdistelmästä.
Kissaa oli jälleen muistettu, ja se olikin ollut tämän kierroksen pakettien "punainen lanka" eli paketteja yhdistävä tekijä. Sirius on aina niin otettu kun saa jotain herkkua, ja nämäkin kelpasivat ja täytyykin nyt ottaa kuuri näitä ja seurata vaikutusta että väheneekö karvapallo-ongelmat.

Ohjeissa oli kaikenlaista ideaa Halloweeniin, kuten "kissanvessakakku", homeiset patongit, aivokuppikakut sekä marenkikummitukset.
Suunnitelmissa on pitää jonkilaiset pippalot uudelle luokalleni, ja onhan tuossa nuo synttäritkin tulossa, ja kunhan saadaan tämä pieni pintaremontti valmiiksi niin onkin oiva ajankohta pitää semmoiset astetta synkemmät bileet. Näitä ohjeita tullaan siis hyödyntämään, eikä pelkästään tänä vuonna. Minulla kun voisi olla Halloween vähän useamminkin. ;)

Mukana oli tosiaan vielä kirje ja korttikin. Kortissa oli sisällä hauskasti "alas rullattava verho" ja sieltä lopusta sitten paljastui kuka on ollut tämän kaiken takana. Salainen LeivontaYstäväni on tällä ensimmäisellä kierroksellani ollut Nöyhtäpallero -blogin Nizureth. :)

Kiitos niiiiiiin paljon ihanista paketeista, olet todella osannut koota ne mieleisiksini! 
Halaukset ja Siriukselta nenäpusut! ♥

Tässä pitäisi vielä malttaa olla räpläämättä ja avaamatta tuota pakettia ennen 17. lokakuuta... :D

13 kommenttia:

 1. Uhkan paketin olet saanut. Tosi söpöjä nuo serverit ja ihanan pelottavan kuuloisia reseptejä.

  VastaaPoista
 2. siis ihanan =) (puhelimel kun kommentoin niin se välillä vaihtaa sanan ja en huomaa)

  VastaaPoista
 3. Ihana paketti! Minä inhoan hämiksiä mutta nuo servetit ovat kyllä kivan näköisiä!

  VastaaPoista
 4. Mahtava paketti. Ja sisältö tuntui kyllä olevan melkoinen napakymppi. Reseptit kuulostaa mielenkiintoisilta, varsinkin kissanvessakakku. Toivottavasti nähdään millainen se on sitten valmiina.

  VastaaPoista
 5. Ihana 'tupla' teemainen paketti !
  'böö' !

  VastaaPoista
 6. On kyl kivan näköinen paketti! :) Ja sopii muutenkin näin lokakuuhun, kun kuun vaihteessa on halloween. :) Nuo aivokuppikakut kuulostaa melko mielenkiintosilta. :)

  VastaaPoista
 7. Nuo aivokuppikakut kuulostaa melko mielenkiintosilta! :) Kynttilät on aina ihania, itseltä löytyy kans "pieni" varasto niitä. :)

  VastaaPoista
 8. Ihana kuulla että paketti on ollut mieleinen ^_____^ Ihan pistättää hymyilyttämään tämä postaus :D Kissanvessakakkua pitäis itsekin kokeilla tänä vuonna, idea on aivan ihastuttava :D ja, hihi, täällä kanssa toinen outo jonka mielestä hämähäkit on kivoja ;DD

  VastaaPoista
 9. Minäkin tahtois nuo servetit...

  VastaaPoista
 10. MAhtava paketti. Kaikkea kivaa sait :) Parasta taitaa kuitenkin olla noi Dumle patukat :)

  VastaaPoista
 11. Hauska paketti ja kissaakin on muistettu kivasti. Meidänkin kisu tykkää noista herkuista tosi paljon ^^

  VastaaPoista
 12. Ihanainen paketti ja niin huiput servetit... nyt vain Halloween päivityksiä odottamaan....

  VastaaPoista
 13. Nuo halloween-reseptit haluaisin kyllä itsellekin ;). Vaikka halloweenista en itse niin välitäkään. Mutta voisin perheelle tarjota :D

  VastaaPoista