20. joulukuuta 2012

SLY21: Joulukuun paketti!


Joulukuun SLY-paketti saapui postiini jo viime viikon puolella, mutta pääsin noutamaan sen vasta tämän viikon maanantaina, ja joulukiireiden takia vasta nyt ehdin kuvata paketin sisällön ja tehdä siitä tämän postauksen.

Paketista löytyi:
- kuusen muotoinen vuoka
- metallinen teepurkki
- Maku -lehden numero 5/2012
- Pandan Hurmaava Tumma -suklaalevy
- kimalleströsseliä iso purkki (kulta-hopea)
- pussi kardemummaa
- paketti sormisuolaa
- ohje Paholaisenkakkuun

Vuoka on suloinen ja kivan pieni, tällähän voisi tehdä jotain jouluisia maustekakkuja vaikka lahjaksi. Teepurkki on kaunis, semmoinen japanilaishenkinen (jotain kiinalaisia tai japanilaisia merkkejä siinä oli, ja tuo siluetti linnusta oksalla), ja tähän olisi kuulemma luvassa täytettä ensi paketissa. Pandan tummaa suklaata kuluu aina, ja välillä sitä eksyy omaankin suuhun. ;) Strösseli oli juhlavan väristä, ja teemanahan oli "Juhlavaa pikkurahalla". Kardemummaa kuluu pullaan sekä erilaisiin maustekakkuihin, ja purkkini olikin sopivasti täyttöä vailla. Sormisuolasta olen kuullut usein ja monesti olen miettinyt sen ostamista ja kokeilemista, parini on tainnut lukea ajatuksia? Maku -lehdessä oli paljon mielenkiintoisia ohjeita ja juttuja, lehti vaikutti niinkin hyvältä että voisin harkita sen tilaamista itselleni. Tällä hetkellä minulle tulee Leivotaan -lehti, ja alan lehdet tietenkin kiinnostavat. :)
Paholaisenkakusta olen muistaakseni kuullut joskus, mutten ole semmoista maistanut, ja jo nimen perusteella kakku kuulostaa sangen houkuttelevalta ja tätä kokeillaan pian.

Kiitos Salaiselle LeivontaYstävälleni paketista, ja mukavaa joulua Sinulle!

4 kommenttia:

  1. Hyvä että paketti tuli perille :) Hetken jo mietinkin, että lähetinköhän sitä edes!

    VastaaPoista
  2. Ihanan paketin olet saanut ja kiva tuo vuoka =)

    VastaaPoista
  3. Kiva paketti :) Minullakin on samantapainen kuusivuoka, mutta jäi ainakin jouluna kokeilematta...

    VastaaPoista