8. helmikuuta 2013

SLY22: Helmikuun paketti!


Uusi SLY-kierros alkoi jälleen, ja ollaan mukana jälleen. Kierroksen ensimmäinen paketti oli noudettavissa postista jo 8. helmikuuta, ja teemana oli "Talvipiknik".

Paketti sisälsi:
- kirsikkahilloa (70% kirsikkaa)
- mustaherukkamehutiivistettä
- pippurirouhetta
- eväspusseja
- jääpalamuotteja joissa nuolen lävistämä sydän
- Merkkari Mix -karkkipussi
- reseptit kasviskolmioleipiin ja puolukkapiirakkaan
- Maatuska-kortti ♥

Mustaherukkamehutiiviste ja eväspussit olivat selkeästi teemaan sopivia, ja nämä eväspussit vaikuttavat tosi käteviltä. Mustaherukkamehu tuli kuin tilauksesta, sillä kun heräsin päiväunilta ja tekstiviesti-ilmoituksen luettuani päätin lähteä pakettia hakemaan, tuntui kurkussa pahaenteisesti siltä, että saattaa tämä liikkeellä oleva ilkeä flunssa olla iskemässä minuunkin, ja sen yritän parhaani mukaan torjua juomalla paaaaaaljon kuumaa mustaherukkamehua (jossa on paljon c-vitamiinia). Paketista löytyi myös kirsikkahilloa (kirsikoistahan minä tunnetusti pidän suuresti), ja pippurirouhetta jota myöskin aina kuluu. Jääpalamuotti sopii Ystävänpäivään, joka onkin jo ensiviikolla. Ja Merkkari Mix -karkkipussi, tätä olen odottanut luettuani uutiset sen paluusta, mutten vielä ollut löytänyt niitä!
Resepteissä oli ohjeita kasviskolmioleipiin, ja näitä täytyykin kokeilla. Pakastintakin pitäisi saada tyhjennettyä viime vuoden sadosta, ja marjoja on vielä vaikka kuinka paljon kun niitä on ahkerasti kerättykin. Piirakoihin niitä saa hyvin uppoamaan. :)

Kiitos Salaiselle LeivontaYstävälleni kivasta paketista!

9 kommenttia:

 1. Nuo jääpalamuotit ovatkin hauskat, en ole ennen nähnytkään, hieno paketti

  VastaaPoista
 2. Hyvä, että paketti löysi perille :) merkkareita löytyi meidän lähikaupasta ja ostin niitä heti 2 pussia :P siitä tuli heti yksi suosikkisekoituksista. Nyt pääsiäispakettia miettimään, siitäkin saattaa löytyä jotain kirsikkaista ;)

  VastaaPoista
 3. Tässä paketissa on onnistuttu noudattamaan teemaan sekä vastaanottajan mieltymyksiä. Ihana on.

  VastaaPoista
 4. Merkkareiden paluu oli ihana -yhtä tahmeita edelleen :) -ja myös meikäläisen lemppareita! Ihana paketti -siitä saa taiottua paljon evästä!

  VastaaPoista
 5. Aivan mahtavan paketin olet saanut! Itse en ole vielä löytänyt noita merkkareita kaupasta, mutta heti pitää ostaa kun vastaan tulee! :)

  VastaaPoista
 6. Hienon paketin olet saanut =) merkkari-pussi odottaa itsella avaamista

  VastaaPoista
 7. Ihana paketti, ja ihanat muotit :)

  VastaaPoista
 8. KYLLÄ SINULLA PARI ON ENSI KIERROKSELLAKIN JOTENKIN NYT VAIN ITELLA MÖHLII

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei! Eilen 29.4 tupsahti postin mukana paksu kirje, ja se lienee sinulta. ;) Osoite ja kaikki oli aivan oikein, ja merkit oli kuoressa, mutta posti ei ollut leimannut sitä mitenkään, olisiko se syynä jos kirje on seikkaillut tavallista pidempään? :)

   Poista