23. huhtikuuta 2013

SLY22: Huhtikuun paketti!


Kierroksen 22 viimeinen paketti tupsahti postiluukustani jo viikko sitten, mutta vasta nyt ehdin siitä postata ja kuvata paketin. Toivottavasti parini ei ole ehtinyt huolestumaan paketin kohtalosta postausta odotellessa.
Olen tässä onnistunut ahmimaan liikaa tehtävää liian tiukkaan aikatauluun. Ensinnäkin, koulun ohella olen ollut parina iltana koulussa oman päiväni lisäksi iltaryhmässä, ja päivät venyivät aamukahdeksasta iltayhdeksään, siinä ohessa olen vääntänyt hiki hatussa tehtäviä ja lukenut kokeisiin. Olipa tuossa yksi työkeikkakin. Sitten viikonloppuna kävin purkamassa yhden vaatekaapin ja roudattiin se kotiimme ja kasattiin se, ja sen tieltä piti tietysti purkaa pois entinen ompelupöytäni, ja kappas makuuhuoneessa muuttuikin järjestys sitten kokonaan. Tämä vaatekaappi on vielä saamassa uuden värin pintaansa, mutta ensin pitäisi päästä tästä väristä yksimielisyyteen. Tuli tosiaan vielä IKEA:ssakin piipahdettua ja sen kyllä tietää miten siellä käy. Eihän tässä ole ehtinyt edes Salkkareita katsoa. :D

Mutta asiaan, paketti tosiaan tuli viime viikolla, ja aiheena tällä kierroksen viimeisella kuukaudella oli hemmottelu, ja se tosiaankin on paikallaan tuon rumban jälkeen. Lisäksi olin tässä vähän aikaa sitten ensin flunssassa, ja sen jälkeen käpälä paketissa niin en ole ehtinyt leipoa mitään.

Paketista löytyi:
- uusin numero Maku -lehdestä
- erikoisia teepusseja
- suklaakasvonaamio
- Salmiakkia
- ihana  Maatuska-hammastikkuteline
- kissanherkkuja hemmotteluksi Siriukselle
- ohje kirsikka-tuorejuustotäytteisiin Whoopie-leivoksiin
- suloinen kissa-aiheinen kortti

Maku -lehden juuri vähän aikaa sitten tilasinkin itselleni, ja tämä lehti siis jo löytyi minulta, mutta ajatushan on tärkein. :) Nämä teepussit ovat erikoisia, eivät tavallisia pusseja vaan semmoisia pitkävartisia "haudutussiivilöitä", vastaavia en ole aiemmin nähnyt. Kasvonaamioita, ja muutenkin ihonhoitotuotteita käytän joidenkin mittakaavassa "paljon", ja mielelläni testailen uusia tuotteita, yksi töistäni siihen kuitenkin vahvasti liittyy.
Tuo Maatuska-hammastikkuteline on ihanainen! Hammastikuille ei minulla ollutkaan mitään kivaa telinettä jonka voisi esille laittaa, ja tämä oli väreiltään hyvin kaunis. Salmiakki oli kuvaa otettaessa jo syöty, ja heti paketin kuvaamisen jälkeen Siriuskin pääsi maistelemaan omia herkkujaan. Whoopieita en ole vielä aiemmin tehnytkään, mutta kirsikkatäyte kuulostaa kyllä niin houkuttelevalta että sitä täytyy kokeilla.

Kierroksen parikseni paljastu Ayalandian Aya. Kiitos kierroksesta ja mukavista ajatuksella kootuista paketeista.
Minä lähettelin tämän kierroksen ajan paketteja Vadelmasorbetille Halauksin -blogista. Ja kyllä, seuraavallakin kierroksella ollaan mukana.  ;)

3 kommenttia:

  1. Hieno hemmottelupaketti =) jänniä teepusseja =)

    VastaaPoista
  2. Kun kiireet hellittää, niin silloin juuri hemmottelu on paikallaan! Kiva paketti !

    VastaaPoista
  3. Ihania paketteja näkyy taas monissa blogeissa! Olis kyllä kiva osallistua itsekin seuraavalle kierrokselle sitten kesän jälkeen :-)

    VastaaPoista