Nachoja
Salsakastiketta
Jalopenoja
Ranskankermaa
Cheddarjuustoa
Mozzarella- tai muuta juustoraastetta
Kaada nachot uunin kestävään vuokaan ja tee keskelle keko, ja siihen keskelle vielä pieni syvennys. Ripottele juustoraastetta ympäriinsä, ja laita cheddarsiivuja kohouman päälle ja kuoppaan. Laita uuniin hetkeksi, niin että nachot lämpiävät ja juusto sulaa. Ota vuoka uunista ja kaada kuoppaan salsakastiketta ja levittele laavamaisesti hieman ylikin, ripottele myös halutessasi jalopenoja. Kuopan keskelle kaada ranskankerma, ikäänkuin dippialtaaksi. Sitten vain kimppuun.
Tämän seurana voi tarjoilla vaikka dippivihanneksia, kuten kurkunpätkiä ja miniporkkanoita.
Maukkaan näköistä! Mies on nachojen ystävä, tämä olisi sellainen ideaali lauantai-illan herkkukeko :)
VastaaPoista