22. huhtikuuta 2012

DJ-kakku


Tämä kakku oli bändikavereiden ja ystävien tilaama yllätyslahja DJ Proteukselle hänen syntymäpäivänä olleen Erilazin keikan backstagelle Bar Bäkkärissä. Kakku oli tietenkin DJ-pöydäksi valmistettu. Ja tuosta tekstistä sen verran, että näin käskettiin siihen kirjoittaa.
Mutta Proteuksen ilme hänen saadessaan tämä eteensä, olisinpa sen saanut taltioiduksi ja liitettyä tähän! Se hämmästyksen ja riemun määrä oli kyllä melkoinen, ja oli mitä parhainta palautetta kakusta. Tämä yksilö hävisi nopeasti backstagella pyörineiden ihmisten suihin, ja keräsi paljon kehuja niin maultaan kuin ulkonäöltään. Eräs henkilö totesi sen olleen parasta täytekakkua jota hän on ikinä syönyt. Sillä hetkellä minulla oli voittajafiilis.

Kakku koottiin kolmesta kääretorttupohjalevystä, kostutuksena Spriteä, ja väleissä ananasmoussea ja lakritsimoussea. Päällystin kakun sokerikreemillä, ja koristukset ovat sokerimassaa. Hopeiset yksityiskohdat ovat hopealla elintarvimaalilla maalattua sokerimassaa, osien liimailussa käytin elintarvikeliimaa. Koristukset olivat kaikki syötäviä, paitsi levysoittimen varren joka oli lakupötkö, neula joka oli puolikas hammastikku. Tästä tuotoksesta ja onnistumisesta olen erityisen ylpeä.

***

Pohja: 
3 kpl kääretorttupohjia

Kostutus: 
n. 5 dl Spriteä

Täytteet:
1 x ananasmousse
1 x lakritsimousse

Kreemi: 
1,5 x sokerikreemi

Koristelut sokerimassaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti