19. maaliskuuta 2013

SLY22: Maaliskuun paketti!


Maaliskuun pääsiäisaiheinen SLY-paketti löytyi SmartPostista sunnuntai-iltana, ja tältä sen sisältö sitten näytti. Pääsiäisteemaa oli hyvin onnistuttu toteuttamaan monella minun mielestäni perinteisellä jutulla.

Paketista löytyi:
- valkosuklaalevy
- sukaatteja
- Tiikerin Päiväuni -teetä
- pieniä suklaamunia
- suklaapupu
- pieniä koristetipuja
- koristehöyheniä
- rairuohon siemeniä
- kissanruohon siemeniä
- kissalle herkkutikkuja
- pääsiäisaiheinen kortti
- reseptit Babaan sekä valkosuklaa-mämmikakkuun

Paketista löytyneet valkosuklaalevy ja sukaatit olivat mukanaolevien reseptien ainesosia. Baba-pullia minulla onkin ollut aikomus kokeilla tänä vuonna. Baboja sekä tätä valkosuklaa-mämmikakkua voisin tehdä kun käymme vanhempieni luona viikonloppuna. Mämmisuklaata olen joskus maistanut ja se muistutti maultaan veikeästi lakritsia.
Tiikerin Päiväuni on ihanaa teetä! Tästä tuli mieleen päiväunet, joita otammekin usein Siriuksen kanssa, niin että Sirius nukkuu kainalossani rullalla.

Minulla on aina ollut tapana kasvattaa rairuohoa, ja sinne laittaa noita söpöjä pikkutipuja sekä pieniä suklaamunia. Höyhenistä muistui mieleen virpomisoksat joita lapsena tehtiin, ja kävimme pikkuveljeni kanssa virpomassa sukulaisia ja naapureita, ja suklaamunia ja herkkuja riitti ainakin viikoksi. Virpojia en ole Helsingissä koskaan nähnyt, ja tuntuu että tämä perinne on katoamassa. Itse taidan olla hieman liian vanha tähän lystiin... :D

Siriustakin oli muistettu herkkutikuin ja kissanruoholla.

Kiitos Salaiselle LeivontaYstävälleni ihanasta, hyvin teeman mukaisesta paketista!
Ensi kuussa onkin sitten paljastusten aika, ja saan vihdoin tietää kuka minulle on paketteja lähetellyt. :)

2 kommenttia: