21. toukokuuta 2013

SLY23: Toukokuun paketti!


Jälleen on uusi kierros alkanut Salainen LeivontaYstävä eli SLY -ringissä. Tämä onkin nyt sitten jo 4. kierros minulla. Tässä kuussa teemana oli leipomusten koristelu. :)

Paketista löytyi:
- mainion kokoinen ja muotoinen leipävuoka
- Van Houten kaakaojauhetta
- vaaleanpunaista mansikkatomusokeria
- punaista sokerigeeliä tuubissa
- Dr. Oetkerin valkoinen sokerimassa
- Dr. Oetkerin kakkukiille annospussi
- valkosipulin muotoinen valkosipuliraastinmylly
- reseptejä

Leipävuokia minulla ei ole kuin yksi pieni ja matala, ja tämä vuoka oli niin ihanteellisen kokoinen ja muotoinen että se inspiroi tekemään leipää lähiaikoina. Kirjastosta on muuten parhaillaan lainassa mainio kirja nimeltään "Leivän juurilla" ja sieltä voisin jotain reseptiä kokeilla tässä vuoassa.
Kaakaojauhoista Van Houten on muuten se jota meillä aina oli lapsena kotona ja josta kaakaot keitettiin, ja paketti on ollut iät ja ajat samanlainen. En tiedä johtuuko se tästä nostalgisesta muistosta mutta minusta se tuntuu olevan parasta kaakaojauhetta. ;)
Teemaan eli koriseluun liittyviä tuotteita olikin sitten nämä sokerimassa, kakkukiille ja koristelugeeli ja vaaleanpunainen tomusokeri. Tuota Dr. Oetkerin sokerimassaa en ole aiemmin kokeillut, niin nyt pääsen testaamaan sitä ja vertailemaan muihin merkkeihin ja laatuihin.
Ja tuo valkosipulivekotin on suloinen, sitä pitää kokeilla pian. Se pääsee liesituulettimen päälle muffinssi- ja KitchenAid-ajastimien viereen kivasti esille.

Kiitos hienosta paketista SLY:lleni! :

3 kommenttia:

  1. Hienoa jos oli jotakin mistä pidät, tuo "valkosipulivekotin" oli minullekkin uusi tuttavuus ja ajattelin hankkia myös sellaisen, valkosipulin ystävä kun olen. Uusi paketti on jo suunnitteilla,yritän keksiä jotakin hiukan erillaista

    VastaaPoista
  2. Upea paketti ja teeman mukainen. :) Tuo valkosipulivekotin vaikuttaa hauskalta!

    VastaaPoista