Karviseen paistoin 6:n munan kaakaokakkupohjan säädettävässä suorakaiteen muotoisessa vuoassa, väliin laitoin suklaamoussea johon ripottelin joukkoon säilykemandariinien paloja. Appelsiini ja suklaa näet on tämän herran mielestä mahtava makuyhdistelmä, ja sitrushedelmät jotenkin sopivat ajatuksena oranssin väriseen kakkuun. Tästä tuli hieno ja veikeä kakku, ja mieheni mielestä tämä oli "hienoin synttärikakku ikinä".
* * *
Pohja:
6:n munan kaakaokakkupohja
Kostutus:
hedelmämehua
Täyte:
(sipaisu Lemon Curdia)
2 x suklaamousse
2 prk (á 175 g) säilykemandariineja
Päällystys:
SatinIce -massaa värjättynä pastaväreillä
mustaa marsipaania
elintarvikeliimaa
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti