11. marraskuuta 2012

SLY21: Marraskuun paketti!


Perjantaina oli postin mukana tullut pakettikortti, ja onneksi ehdin sen hakea vielä sinä iltana hurjan kiireisen viikkoni keskellä. Postata ehdin vasta nyt, kun tässä välissä on mm. järjestetty luokkalaisilleni illanistuijaiset herkkuineen, sekä yksi tilauskakkukin tehty. Mutta asiaan siis.

Paketista löytyi tämmöiset:
- Colan makuista sokerimassaa
- Pandan Hurmaava Tumma -suklaalevy
- saksanpähkinöitä
- nomparelleja
- metallinhohtoisia tummanpinkkejä muffinssivuokia ja tummanpinkkejä ja liiloja pieniä vuokia
- resepti browniemuffinsseihin
- kirje

Siis colan makuista sokerimassaa!!! Olen nähnyt monen värisiä massoja, sekä vaniljan, suklaan, vaahtokarkin, vadelman sekä banaaninmakuisia massoja, mutta tämmöisestä en ole kuullut. Massan väri on hyvin tumma purppuranruskea (vaikeasti kuvailtava), mutta voisi olla melkoisen täydellinen väri jos tekisi pieniä colapullo-koristeita, tai vaikka lasipullo-colan näköisen kakun kun makukin olisi siihen enemmän kuin kohdillaan. "Siitä se ajatus sitten lähti..." :D
Muffinssivuoat olivat ihanan värisiä, ja tuommoisia pienempiä minulla ei ollutkaan vielä, niitähän voisi hyödyntää myös vaikka konvehtien ja karkkien kanssa, tai joidenkin Petit four -leivosten kanssa. Myös nomparellit olivat ihanan värisiä, eivät semmoisia vaaleita pastellisävyisiä vaan vahvoja värejä.
Suklaalevy meni heti kuvan ottamisen jälkeen sulatukseen ja osaksi cupcake-taikinaa. Saksanpähkinät olikin päässeet juuri loppumaan, ja näitä menisi myös paketin mukana tulleeseen brownie-muffinssien ohjeeseen, jota aion kokeilla.
Ja on muuten ihanaa saada kirjeitä tänä päivänä kun muuten käsinkirjoitettuja kirjeitä ei tule saatua eikä pahemmin lähetettyä itsekään. SLY-ringissä ilmeisen moni näitä on kirjoitellut, ja on kiva kun paketissa on jokin henkilökohtainen viesti.

Kiitos paketista Salainen LeivontaYstäväni!

15 kommenttia:

 1. Varmasti mielenkiintoisen makuista tuo massa. :) Mistähän mahtaa olla ostettu, itsekin olisi mukava kokeilla. ^^ Innolla jään odottelemaan ohjetta brownieseihin. :)

  Käsinkirjoitetut kirjeet ovat ihania tällä tietokoneiden aikakaudella. :) Itse kirjoittelen ihan perinteisiä etanapostikirjeitä vielä muutaman kauempana asuvan kaverin kanssa. :)

  VastaaPoista
 2. Kiva, että paketti oli mieluisa :)
  Sieltä mistä massan tilasin on noin kymmentä muutakin maustettua massaa, kaikki käsin tehtyä :)

  Brownie muffinsseja odotellessa! Vaikka kierroksen tarkoitus oli kertoa lemppari muffinssi laitoin silti uuden ohjeen, en ole tuota itsekkään testannut! Minun lempparimuffinssini on sen verran usein tullut blogiini, että en uskaltanut ottaa riskiä että paljastuisin :>

  VastaaPoista
 3. Tuollaiseen massaan en minäkään vielä ole törmännyt. Kuulostaa mukavalta vaihtelulta. Itse pidän noista "metallisista" muffinssivuoista, niissä pitäisi kuulemma säilyä muffinssit mehevämpinä kuin paperisissa.

  VastaaPoista
 4. Ihanan paketin olet saanut ja en ole itsekkään missään nähnyt colan makuista sokerimassaa, varmaan ihana erikoisuus =)

  VastaaPoista
 5. Ihanan paketin olet saanut ja en ole itsekkään törmännyt tuohon colon makuiseen sokerimassaan missään... Varmasti ihana erikoisuus =)

  VastaaPoista
 6. Täällä myös liputetaan käsinkirjoitettujen juttujen puolesta :)
  Mielenkiintoiselta kuulostaa tuo colanmakuinen massa!

  VastaaPoista
 7. Toteanpa minäkin, että colamassa kuulostaa aika mukavalta! Voitko SLY paljastaa, mistä sitä ja niitä muita makuja tilailet? Vai onko se salaisuus? Mukava paketti saatu tässäkin aikaan aiheen tiimoilta!

  VastaaPoista
 8. Colan makuinen massaa oli kiva maistaa :)

  VastaaPoista
 9. Oletpas saanut kivan paketin! Ja onpa kyllä tosiaan eksoottinen lisä tuo kolan makuinen massa :) Sitä voisin itsekin maistaa :D

  VastaaPoista
 10. Täytyykin koittaa googlettaa tuo massa ;)

  VastaaPoista
 11. Mielenkiintoisa paketti ! Mitähän kivaa ja hyvää keksit?

  VastaaPoista
 12. Tässä ringissä mukana olo on monestakin syystä hienoa,mutta yksi on kyllä se kuinka täältä saa vinkkejä uutuus tuotteista mitä ei välttämättä osaisi itse edes etsiä! Toi colan makuinen massa kyllä alkoi heti kiinnostaa :)

  VastaaPoista
 13. Makeita vuokia kerrassaan -en ole kaupassa törmännyt noihin värillisiin metallivuoksiin! Ihania! Ja niistä varmaan lähtee takuuvarmasti muffit irti ;)

  VastaaPoista
 14. Eipä ole colanmakuiseen massaan törmätty täälläkään :-O Ei voi olla muuta kun hyvänmakuista :)

  Itsekirjoitetut kirjeeet ovat yksi hieno juttu sly-ringissä. Niiden muiden lisäksi :)

  VastaaPoista