13. lokakuuta 2013

SLY24: Ruukku-kilpailu ja voitto kotiin!

Peashooter, Wall-nut, Jalapeno, Garlic, Sun Flower, 
sekä etummaisena Potato Mine.

SLY24 -kierroksella meille rinkiläisille tuli postissa pieni yllätyspaketti, josta löytyi Iloleipurin silikonisia muffinssiruukkuja 6 kappaletta, ja näihin liittyen olisi tulossa kilpailu jossa tehtävä oli ideoida ruukkuihin sisältöä. Meille annettiin siis hyvinkin vapaat kädet sen suhteen mitä ruukuissa voisi olla.
Kun sain ruukut ja luin tehtäväohjeet, oli melkeinpä heti selvää että teen Plants vs. Zombies -aiheisia ruukkuja koska olen jo pitkään haaveillut tekeväni jotain aiheeseen liittyvää, ja toisekseen, idea tuntui erikoisemmalta ja omaperäisemmältä kuin kaktuksien tekeminen. Näitä sitten askartelin koulussa marsipaanikurssilla muiden töiden lomassa.

No pääsi sitten käymään niin että nämä minun zombeja vastaan taistelevat kasvit äänestettiin voittajaksi kisassa! Vaikka lähdin kisaan sillä mielellä että kaktukset olisivat ehkä olleet helpommin tunnistettavissa, ja että tämä olisi siinä mielessä vähän riskibisnes jos peli ei ole tuttu äänestäjille.
Mutta oli mukavaa voittaa jokin leivontakilpailu, tosin en ole vielä kuin vasta muutamaan osallistunut SLY-ringin kautta. :)

Nämä ovat eri massoista tehtyjä, massoja on värjätty sekä pastaväreillä että erivärisiä massoja sekoittamalla. Käytin lisäksi joissain CMC-jauhetta kuivattamaan ja kovettamaan osia. Yksityiskohdat olen maalannut pastaväreillä. Ruukussa ei ole tällä kertaa mitään muffinssia vaan pelkkää marsipaania, kun askartelin näitä eri päivinä koulussa.


Minun täytynee vielä hieman selittää mikä tämä Plants vs. Zombies oikein on, niille joille se ei ole tuttu. Kyseesssä on tosiaan semmoinen hauska peli jota on tullut pelattua tietokoneella ja löytyypä kännykästäkin tämä uusin peliversio. Pelin ideana on että sinulla on talo ja piha, ja zombit yrittävät kadulta tulla pihasi läpi taloon syömään aivosi. Eri kasvien avulla sitten tuhoat zombeja. Peli ei ole ollenkaan mikään pelottava vaan pikemminkin huvittava, ja erittäin koukuttava.
Omia suosikkikasvejani pelissä on Kernel-pult, Peashooter, Snow PeaBonk Choy, ja Melon-pult -kasvillakin saa hyvin tuhoa aikaan mutta se maksaa enemmän "aurinkoja". Hyviä lähitaistelukasveja ovat Wall-nut, Cherry BombJalapeno, sekä Squash, ja vedessä Tangle Kelp on aivan ykkönen. Eri zombie-tyypit tosin tuhoutuvat erityyppisistä kasveista, joten jokaiselle kasville on tarkoituksensa ja tilanteensa. Peli vaatii siis hiukan myös strategista suunnittelua ja taktikointia.

2 kommenttia: