9. toukokuuta 2012

Juustoinen pastavuoka


Jokaisella on varmasti joku lempiruoka tai -ruokia, joita söisi vaikka viikon putkeen ja pelkkä ajatuskin siitä saa aikaan pakkomielteen saada tätä ruokaa heti. Jotkut ruoat voivat olla myös semmoisia joilla voi pelastaa päivän vaikka se olisi mennyt kuinka mönkään tahansa. 
Meillä tämä ruoka on semmoinen, joka häviää vuoasta ennätysvauhtia, ja lisää täytyy hakea vaikka olisi jo täynnä. Ja vaikka kuinka tekisin ison satsin ja olisi mukamas seuraavaksikin päiväksi ruoka siinä, niin yleensä tämä ei huomista näe. Turmiollista tavaraa.

***

Ainekset:
soijasuikaleita (+kasvisliemikuutio)
1 paprika
1 iso sipuli
gnocchi -pastaa
1 prk Valion Kolme Juustoa -ruokakermaa
juustoraastetta
cheddar-siivuja
(maun mukaan eri juustolaatuja)
Kernel's Popcorn Seasoning Nacho Cheddar -maustejauhetta
pippurisekoitusta
paprikajauhetta
Taco-mausteseosta


Keitä soijasuikeleet kasvisliemikuution kanssa, valuta siivilässä ja painele kauhalla tms. ylimääräinen neste pois. Keitä pasta melkein kypsäksi, valuta vesi ja huuhtele. Pilko sipulia ja paprikaa, ja kuullota niitä pannulla öljyssä, ja heitä pannulle myös soijasuikaleet. Mausta reilulla kädellä, ja heitä joukkoon hiukan juustoraastetta ja ruokakermaa pieni loraus. Sitten pasta sekä tämä soijasuikaleseos sekoitetaan, lisätään joukkoon reilusti juustoa ja ruokakerma, tarvittaessa vielä jotain mausteita, ja sitten tämä ei niin mairittelevan näköinen mössö kaadetaan voideltuun vuokaan ja juustoraastetta päälle. Uuniin 200°C asteeseen joksikin aikaa, kunnes juusto alkaa ruskistua.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti